Поръчайте на 0884 829 368
Доставка в страната на следващия ден
Доставка в София още днес

Букети с рози

Има ли романтична изненада, която да не включва букет от рози?

Отговорът на този въпрос е ясен за всички ни. Ако търсите уникални и същевременно естествени цветя, сте на правилното място. При нас ще намерите букети от рози, чрез които ще направите всеки получател щастлив. Ние ви предлагаме винаги свежи и красиви бели, жълти, розови и червени.

Розата винаги е била сред най-харесваните и купувани цветя както в сайта, така и във физическия ни магазин.

Тя неслучайно носи титлата "Царица на цветята". Открай време цвета на розата има огромно значение.

 

Символиката на букета от рози

 

Всеки означава нещо различно и е подходящ за подаряване на различен човек – майка, съпруга, сестра, приятелка и прочие. От години по този начин са се подарявали букетите рози – според значението си.

Днес тези значения, като че ли малко са се отмили. Естествено букет червени рози и до ден днешен остава символ на страст и силна любов. Когато сте влюбени в някого, именно това е вашият избор.

В случай, че искате да поднесете цветя за рожден ден на близък приятел, то жълтите са най-удачни за целта.

Те говорят за приятелство, а не на омраза, както се смята най-често. Друг често срещан цвят е бялото – символ на непорочност, чистота и нежност. Поради тази причина е и често срещан избор за аранжировки при сватбената флористика.

Розовият цвят най-често се приема като символ на щастие и доброта, но нерядко се използва и като намек на зародили се любовни чувства. Макар представителите на силния пол да се чувстват объркани понякога от тези значение, те напълно разбират обожанието, което дамите изпитват към тези нежни растения.

Като цяло един букет винаги е подходящ.  Все пак „Царицата на цветята“ е канена навсякъде.

magnifier