0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Аранжировки с рози

Царицата на цветята - розата винаги е била символ на красотата, младостта и здравето. Това царствено цвете винаги е заемало специално място в сърцата на хората от древността, до днешно време и е основа на най-различни истории, легенди и разкази.

В езика на розите има огромен брой значения по отношение на нюансите и цветовете. Навярно ви се случвало да се запитате какъв букет или аранжировка да изберете за предстоящ повод. Ако сте се спряли на прекрасна аранжировка или букет от рози, но не сте сигурни кой цвят би бил подходящ за конкретен случай, може да вземем предвид символиката на цвета на розите, за да не се окаже, че подаваме греши сигнали или оставаме неразбрани. Разбира се няма писани закони за това и винаги е добре да знаем вкусовите препдочитания за цветове на получателя, но символиката на цветовете определено би помогнала.

Червени рози - символ на любов и страст и възхищение и уважение! Ярките цветове на червения цвят и бордото са силен показател за пълна любов и привличане. Този намек за желания най-често се подарява на любимия.
Розови рози - Женственост, елегантност и сладост. Това са качествата които притежава розовата роза. В зависимост от нюанса и наситеността, розата може да символизира различни неща, като например яркият розов цвят може да се поднесе при възхищение и принзтелност, а по-светлите - като знак на нежност, радост, щастие и деликатност.
Прасковени рози - Подходящи за изказване на благодарност особено след приключването на успешна бизнес сделка или ползотворна съвместна работа. Символ на искреност и скромност, подходящ подарък за близък човек в знак на съчуствие и подкрепа.
Жълти рози - Този красив и ярък отенък е изключително подходящ за пшодарък на скъп приятел. Цвят за късмет и увереност, символ на истинско приятелство, топлина и обич. За ведро настроение, щастие и радост.
Бели рози - Както са повечето представители на цветята в бял цвят, бялата роза символизира чистота, невинност и младост. характеризира се с отдаденост, любов и лоялност.
Кремава роза - На пръв поглед може би ще кажете, че няма разлика между бяла и кремава роза, но кремавият цвят зарежда розата със съвършенство, грация и чар. Тя е чудесен подарък за близък човек, на когото държите изключително много.

В нашият цветен магазин за цветя предлагаме огромно разнообразие от сортове рози, с които аранжираме най-различни букети и аранжировки от свежи цветя и ги доставяме бързо и деликатно до Вашите скъпи хора.
В тази категория ще се запознаете с голяма част от аранжировките включващи свежи рози. Чрез нашите предложения винаги ще сте сигурни, че изборът Ви е правилен, и че получателите ще останат доволни от свежите и уникални флорални изпълнения предоставени от нас!

magnifier