Поръчайте на 0884 829 368
Доставка в страната на следващия ден
Доставка в София още днес

Аранжировки с орхидеи

История на орхидеята 

Без никакво съмнение орхидеята е едно от най-магичните, екзотични и нежни цветя! Орхидеите са вдъхновявали и продължават да вдъхновяват както градинари и цветари, така и най-обикновените хора, с безбройните легенди и истории за това вълшебно растение.

Най-желаното от декоративните растения, деликатната, екзотична и изящна орхидея представлява интимност, любов, съвършенство и красота. Въпреки нежната визия на цветето, в Древна Гърция орхидеите са били свързвани с мъжественост. Гръцките жени вярвали, че ако бащата на нероденото им дете яде големи, нови грудки на орхидея, бебето ще бъде момче. Ако майката яде малки грудки на орхидеи, тя ще да роди момиче.

Кога да подарим орхидея?

Красивите и дълготрайни орхидеи са подарък, който подаряваме на близки хора, когато искаме да изразим своето възхищение. Техният екзотичен външен вид, деликатна красота и богато разнообразие от цветове и форми ги прави едни от най-предпочитаните цветя за подарък. Ако искате да оставите трайно впечатление за даден празник, то идеалният избор за това е орхидеята.

Поради присъщата скулптурна форма на цветето и дългите периоди на цъфтеж, орхидеите се поддават на цветни аранжировки.
Нашите умели флористи от Top-Flowers създадоха за Вас аранжировки с орхидеи, когато искате да поднесете истинско възхищение.
Подарете пъстро усещане, нежност и дълготрсайна свежест на скъп за Вас човек, а ние ще го доставим бързо и деликатно, с най-голямо уважение.

magnifier