Поръчайте на 0884 829 368
Доставка в страната на следващия ден
Доставка в София още днес

Кошници с цветя

Кошниците с цветя са един от най-красивите начини да изразите своите чувства и да направите подарък на близък човек или колега. В тази категория можете да откриете много разнообразни кошници, които съдържат различни видове цветя. Освен доставка на хризантеми, може да намерите и букети с рози, алстромерии, лалета, фрезии, мини рози, еустоми и много други видове цветя.

Букетите и кошниците с рози са един от най-популярните начини за изразяване на любовта и привързаността. Те са идеален подарък за романтични поводи като Свети Валентин, годишнини и други специални събития. Розите идват в различни цветове и размери, което ви дава възможност да изберете перфектния букет за конкретния повод.

Алстромериите, също наричани перувиански лилии, са изключително красиви цветя с разнообразни цветове и текстури. Те са изключително подходящи за цветни кошници, тъй като могат да се съчетаят с различни видове цветя за създаване на красиви композиции.

Лалетата са едни от любимците на пролетта. Те идват в различни цветове и са перфектни за създаване на свежи и цветни букети и кошници. Лалетата са често избирано цвете за подаръци, свързани с началото на пролетта или с рожден ден.

Фрезиите са един от най-ароматните видове цветя, които можете да добавите в кошници с цветя. Те са подходящи за създаване на свежи и елегантни букети, ароматът им ги прави перфектен подарък за всеки повод.

Мини розите са малки и красиви цветя, които са перфектни за създаване на изключително нежни и деликатни букети и кошници.

В допълнение към това, което вече споменах, когато става въпрос за подарък на рожден ден, кошниците с цветя могат да се съчетаят с други аксесоари, които да направят подаръка още по-запомнящ. Например, можете да добавите малко плюшено мече, кутия с бонбони или бутилка вино към кошницата с цветя. Това ще допринесе за изключителното усещане на получателя и ще му покаже, че сте се постарали да подготвите нещо специално за него.

Кошниците с цветя са перфектен избор не само за рождени дни, но и за други специални поводи като юбилеи, годишнини, имен дни, като и за събития като кръщенета, сватби и погребения. Всяка кошница може да бъде персонализирана със специална картичка, която ще включва вашите пожелания за получателя.

Нека да обърнем специално внимание на букетите с хризантеми, тъй като те са един от най-често избираните цветя за погребения. Белите хризантеми са символ на чистота и невинност, затова са чест избор за цветя на погребенията. Също така, жълтите хризантеми са символ на приятелство и даряват щастие и усмивки на получателя.

И накрая, не забравяйте, че доставката на цветя е много удобна опция, особено ако сте заети или живеете далеч от получателя. Можете да направите поръчката онлайн и да изберете удобен за вас ден и час за доставка. Това означава, че не само ще подготвим красива кошница с цветя за вас, но и ще я доставим на указаното място, така че да можете да се уверите, че подаръкът ще бъде предаден навреме и в перфектно състояние.

magnifier