0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Аранжировки с лилиуми

Знаете ли защо лилиумите са толкова специални?

Цветни, жизнени и ароматни, лилиумите са наистина грандиозни цветя! Тези невероятни цъфтежи са пълни с изненади. Това цвете има толкова много да предложи и покаже.
Може да срещне в градини, вази, букети и най-различни цветни аранжировки, тъй като лилиумът често се използва за декорация на различни места.

Освен това лилиумите носят символизъм и значение в почти всяка култура. Различните цветове също така символизират различни неща. Докато бялата лилия представлява чистота, петнистата тигрова лилия представлява гордост или увереност.
В Япония и Китай лилиумите са традиционен символ на късмет, докато в християнството белият лилиум се е свързва с Дева Мария и майчинството.
В древногръцката цивилизация цветето се е смятало за символ на сексуалността в чест на Хера, която е богиня на любовта и брака, в следствие на което в съвременната епоха лилиумът се използва от семейните двойки, за да изразят своята любов и преданост.
Това цвете е много популярно при сватбената флористика, а също така и като подарък за годишнина сред двойките.

Примерите за употребите на красивите лилиуми са безкрайни. Независимо дали искате да подарите цветя на някого, когото обичате, или искате да подобрите ароматът на Вашия дом, ароматните аранжировки от лилиуми са винаги там, за да задоволят всички Ваши нужди.

magnifier