0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Букети с орхидеи

Орхидеите са наистина специални цветя. Те могат да стоят самостоятелно или да добавят текстура към аранжировка с цветя. Освен това са налични през цялата година и са достатъчно дълготрайни, за да издържат както сватба на открито, така и дълго време в букет или аранжировка.
Ако искате да оставите трайно впечатление за даден празник, то идеалният избор за това е букет с орхидеи!
Доверете се на нашите флористи от Top-Flowers и поръчайте цветя за специален повод, а ние гарантираме, че ще ги доставим в най-кратък срок с най-голямо внимание!

Значението зад орхидеите

На езика на цветята орхидите показват висока степен на изтънченост. Красивите и ароматни цветя са подарък, който подаряваме на близки хора, когато искаме да изразим своето възхищение. Техният екзотичен външен вид, деликатна красота и богато разнообразие от цветове и форми ги прави едни от най-предпочитаните цветя за подарък.

Както всяко друго цъфтящо растение, орхидеите също символизират различни чувства и ситуации, а техните цветове могат да помогнат за избора при различните поводи.
Според Фън Шуй, орхидеите с тъмночервени цветове хранят творческото вдъхновение. Те подтикват човек да действа и да създава творческа работа. Освен това, на езика на цветята, такива цъфтящи растения означават любов и сраст. В някои страни тези орхидеи обикновено се подаряват на изключително близки и любими хора, когато искаме да покажем любов и привличане.
Както много други растения,белите орхидеи символизират чистота, невинността, символизират съвършенството и елегантността.
Оранжево, зелено, виолетово или орхидеи в цвят люляк говорят за благодарност. Букет от такива цветя може да бъде представен както на бизнес партньор или колеги, така и на близък приятел.

magnifier