0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Бонсаи

Бонсай е изкуство на отглеждане на миниатюрни дървета или храсти в саксии. Тази традиционна японска практика е заложена в идеята да се създаде миниатюрна картина на природата, която да може да бъде поставена в дома или градината на човека.

За да се постигне това, бонсай майсторите използват различни техники на обрязване, формуване на корените и растежа на растението, за да се постигне желаната форма и размер на дървото или храста. Изборът на място, почвата, торенето и поливането са от съществено значение за здравето и красотата на бонсай.

Изкуството на бонсаи е символ на красотата и хармонията в природата и се счита за форма на медитация, която помага на човека да се свърже с природата и да намери вътрешен мир и спокойствие. Това изкуство е популярно по целия свят и се преподава и практикува от много хора като хоби или професия.

Ние от Top Flowers сме се заели да попълним богата колекция от най-различни бонсаи и да ги предложим на любителите на това изкуство. Чрез нас можете да направите поръчка на бонсай и да бъде доставен до посочен от Вас адрес в цялата страна. Поръчката на цветя и бонсаи никога не е била толкова лесна!

magnifier