0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Букети с мини рози

Mини рози - малките сестрици на цветните кралици! Ако розата се счита за кралица на градината, тогава миниатюрната роза е принцесата.
Още известни като спрей рози, мини розите се култивират от далечни времена. Смята се, че за първи път мини розата се появява в Китай, а през 19-ти век са били донесени и в Европа.

Има нещо в „мини“ нещата, които не можем да не обичаме и миниатюрните рози със сигурност попадат в тази категория. Те правят забавни допълнения към всички видове букети.

Всеки цвят на розата означава нещо различно. Например романтичните рози са червени - те символизиращи любовта. Розите на приятелството обикновено са жълти, а белите рози често символизират чистота, уважение или невинност. Но няма правила за изпращане на рози, и няма нужда винаги да изпращате червено или винаги да изпращате бяло. Какъвто е любимият цвят на Вашия получател, помнете, че винаги ще го направите щастлив с пъстър букет от свежи цветя.

Съществува огромно разнообразие от мини рози, а ние от Top-Flowers предлагаме уникални и неповторими аранжировки и букети от мини рози, които доставяме директно до Вашите близки в София и цялата страна.
Когато се съмнявате в избора на цветя, доверете се на мини розите и поръчайте букет с доставка за всеки повод!
Доставката на цветя е бърза и безплатна, а букетите са винаги свежи и поднесени с най-голямо уважение и усмивка! :))

magnifier