0
Вход и Регистрация
Понеделник - Неделя 09:00 - 19:00 | 0884 829 368 | [email protected]

Циклама

16.00 лв.36.00 лв.
14.24 лв.32.04 лв.

Безплатна доставка над 70 лв.
Доставка до 3 часа в София
Доставка в страната още утре с Еконт
Удобни методи за плащане

1 бр. растение Циклама

От менюто имате избор дали растението да бъде само с транспортна саксия, с подаръчна опаковка или с керамична кашпа и опаковка.

В случай, че желаете конкретни цветове за кашпата, опаковката или растението, посочете ги в полето БЕЛЕЖКА.

Тегло 1 кг
Размери 25 × 35 см
С опаковка или с кашпа?

Транспорта саксия, Подаръчна опаковка, Керамична кашпа и опаковка

Любопитна информация: Цикламата (Cyclamen) е род цветни растения, които са много популярни поради своите красиви цветове и интересни форми. Те са вечнозелени или полувечнозелени и могат да бъдат отглеждани както в градината, така и в саксии или като стайни растения.

Съвети за отглеждане: Цикламата обича да расте на изложение на полу-сянка, ако се отглежда на открито. Ако я отглеждате вътре, поставете я на място с достатъчно светлина, но не на пряка слънчева светлина. Температурата, на която трябва да бъде отглеждана, трябва да е между 13 и 18 градуса. Почвата трябва да е добре дренирана и богата на хранителни вещества. За да се получи по-добър цъфтеж, се препоръчва торене с течна тор, например почвен обогатител за цъвтящи растения. Цикламата цъфти през зимата и пролетта и може да бъде отглеждана като стайно растение или в градината.

Кратки съвети: За успешното отглеждане на цикламата е важно да се спазват няколко съвета. Първо, изберете място, където да поставите растението, където да получава достатъчно слънце, но без да бъде изложено на директна слънчева светлина, особено през лятото. Второ, поставете го на прохладно място, при температура между 12 и 18 градуса, и избягвайте места с прекомерна влажност.

Трето, използвайте добре дренирана, хумусна почва и редовно поливайте с умерено количество вода. Четвърто, избягвайте да поставяте растението в близост до други растения, тъй като цикламата е податлива на различни видове болести и вредители.

Обобщение: Като цяло, цикламата е прекрасно допълнение към всеки дом или офис. С нейните красиви цветове и лесното за отглеждане, това растение е подходящ избор за всеки, който търси красота и комфорт в дома или офиса си. Ако търсите удобство, можете да поръчате циклама онлайн с доставка на цветя и да получите експресна поръчка на цветя в удобно за вас време.

Също може да Ви хареса

Свързани продукти

magnifier