0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Огън | Букет в три размера

96.00 лв.267.00 лв.
85.44 лв.237.63 лв.

Безплатна доставка над 70 лв.
Доставка до 3 часа в София
Доставка в страната още утре с Еконт
Удобни методи за плащане
  • Опаковка от естествени материали
  • Броя на цветята е според избрания от Вас размер - МАЛЪК, СРЕДЕН, ГОЛЯМ
  • Основната снимка е на размер "МАЛЪК"
Размери Няма
Размер

Малък, Среден, Голям

Представяме ви "Огън" - един букет, който ще ви завладее с пламенните си цветове и излъчване на топлина. Този красив аранжимент се съчетава в живописен микс от жълто, червено, оранжево и нежни бели нюанси, които призовават в сърцето ни чувствата на страст и радост.

Букетът "Огън" представя елегантността на розите, допълнена от нежната красота на алстромериите, свежестта на гипсофилата и топлотата на солидагото. Тази умело избрана комбинация от цветя и зеленини придава на букета изисканост и блясък, който ще бъде възхваляван и обичан от всеки получател.

Букетът "Огън" е наличен в три размера - Малък, Среден и Голям, за да отговори на вашите желания и изисквания. Малкият размер е перфектен за интимни поводи и грее сърцата с нежна красота, докато средният и голям размер представят пламенната страст и изобилие от цветя, подходящи за по-големи и специални поводи.

С "Огън" можете да изразите своите чувства и емоции, да подарите на близкия си усмивка и топлина, като му предоставите този чудесен букет. Разнообразието от размери ви дава възможността да изберете точното излъчване на страст и цветен пламък, което искате да споделите с тези, които обичате.

Бъдете уверени, че с "Огън" ще разпалите сърцата на всички около вас и ще превърнете специалният момент в едно истинско празненство на цветове и емоции. Разкрийте силата на огъня с букета "Огън" от нашия магазин за цветя Top-Flowers.com.

Също може да Ви хареса

Свързани продукти

magnifier