0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Кактус | Присадка

30.00 лв.

Налично

Безплатна доставка над 70 лв.
Доставка до 3 часа в София
Доставка в страната още утре с Еконт
Удобни методи за плащане
  • 1 бр. кактус с присадка
  • 1 бр. метална декоративна лейка
  • Растенията и лейките са според наличностите
Размери 14 × 19 см

🌵 Кактус - Устойчивата красота на природата 🌵

Открийте удивителния свят на кактусите, устойчивите пустинни растения, които са завладели сърцата на хората по целия свят.

🌍 Произход и любопитни факти:

Кактусите по произход са от аридните региони на Америка. Тези уникални растения са се адаптирали, за да оцелеят в суровите условия на пустинята, като съхраняват вода в техните дебели стъбла. Някои кактуси могат да живеят десетилетия или дори повече!

🌱 Наръчник за Грижи:

  1. Поливане: Кактусите предпочитат редки, но обилни поливания. Оставете почвата да изсъхне между поливанията, за да предотвратите гниенето на корените.
  2. Излагане на слънце: Поставете вашия кактус на ярка, но разсеяна слънчева светлина. Те цъфтят на слънце, но избягвайте дълготрайно излагане на интензивна пряка слънчева светлина, все пак са в саксия.
  3. Пресаждане: Пресаждайте вашия кактус на 2-3 години, използвайки добре дренираща почва за кактуси. Изберете малко по-голяма саксия, за да осигурите място за растеж.
  4. Вредители: Въпреки устойчивостта си, кактусите все още могат да бъдат засегнати от въшки и червеи. Редовно проверявайте растението и го третирайте при нужда.

Внесете очарованието на пустинята във вашия дом с кактус. Неговата уникална форма и лесната за поддръжка го правят перфектно допълнение към всяко интериорно пространство. Разгледайте различни сортове и размери, и позволете на красотата на тези природни чудеса да процъфтяват във вашето пространство. 🌵🌞🏜️

Също може да Ви хареса

Свързани продукти

magnifier