0
Вход и Регистрация
Понеделник - Неделя 09:00 - 19:00 | 0884 829 368 | [email protected]

Фикус (Ficus elastica robusta)

25.00 лв.44.00 лв.
22.50 лв.39.60 лв.

Безплатна доставка над 70 лв.
Доставка до 3 часа в София
Доставка в страната още утре с Еконт
Удобни методи за плащане
  • 1 бр. Фикус (elastica robusta)
  • От менюто имате избор дали растението да бъде само с транспортна саксия, подаръчна опаковка или с керамична кашпа и опаковка.
Размери 25 × 50 см
Опаковка

Транспортна саксия, Подаръчна опаковка, Керамична кашпа и опаковка

Фикус (Ficus elastica robusta) - Доставка на цветя в София и страната

🌿 Открийте Елегантната Присъственост на Фикуса (Ficus elastica robusta) във вашия Дом 🌿

Фикусът, научно известен като Ficus elastica robusta, е растение с изящно присъствие и обаяние, което ще обогати вашето интериорно пространство със стил и жива зеленота.

🌍 Произход и интересни факти:

Фикусът произлиза от тропическите региони на Южна Азия и Югоизточна Азия. Този великолепен зелен компаньон се отличава със своите големи и гъсто зелени листа, които му придават елегантен вид и способността да почиства въздуха.

🌱 Грижи и съвети:

Поливане: Пазете почвата влажна, но не премокрена. Поливайте умерено и изчаквайте горната част на почвата да изсъхне преди следващото поливане. Изложение: Фикусът обича ярка, но разсеяна светлина. Избягвайте прекомерна пряка слънчева светлина, тъй като това може да изгори листата му. Пресаждане: Пресадете го в по-голяма саксия при необходимост, като използвате добре дренираща почва. Това е особено важно, когато корените станат стеснени. Вредители: Внимавайте за вредители като паяци и въшки. Редовно проверявайте растението и го третирайте, ако забележите проблем.

Фикусът е невероятно допълнение към всяко пространство - от дома до офиса. Неговите великолепни листа създават атмосфера на природа и хармония. Създайте изтънчен и елегантен интериор с присъствието на Фикус (Ficus elastica robusta). Поръчайте сега и насладете се на неговата красота и въздухопочистващи качества. 🌿🏡🌱

Също може да Ви хареса

Свързани продукти

magnifier