• 0884 829 368
  • Първата Голяма Любов

   Любовно сърце в кобнинация от рози, еустоми и хризантеми... прекрасен избор за първа любов или просто да напомните за чувствата си ...

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Да
   ДОСТАВЯМЕ В  СОФИЯ   ЦЯЛАТА СТРАНА   
   ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

   СТАНДАРТНА

   ЕКСПРЕСНА

      СЛЕДВАЩ РАБОТЕН ДЕН  
   ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ В 45 см.   Ш 45 см.  
   АВТОР  Теодора   Райкова  
   ФОТОГРАФ Станислава  

   Илиева

    

   148 лв.
   137 лв.
   Спестявате: 11 лв. (-7%)
   -7%

    

   СЪДЪРЖАНИЕ НА АРАНЖИРОВКАТА ЗАБЕЛЕЖКИ

   9 рози


   8 мини рози


   2 клонче еустома


   2 клонче хризантема


   Листа от аспидистра


   Зеленини според сезона


   Кокосови кори


   Пиафлора във формата на сърце Oasis MaxLife

    

   Възможни са замени на зеленините и материалите

   Възможни са замени в цветовата гама

   Експресни поръчки на тази аранжировка са ВЪЗМОЖНИ

    

    

   ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗА, ЕФЕКТИВНА И ТОЧНА ДОСТАВКА

   Всички доставки на територията на гр. София се изпълняват от специално обучени куриери по стандартите ни за качество. Всички доставки на цветя за останалите населени места в България се аранжират, опаковат и изпращат само от наши служители, което гарантира за еднаквостта на качество, както в гр. София така и за всички останали населени места! А в наша помощ куриерите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС изпълняват самите доставки за останалите населени места!

   ГАРАНЦИЯ ЗА СВЕЖЕСТ НА ЦВЕТЯТА

   Ние от Top Flowers гордо стоим зад името си а опитът ни гарантира, че работим с най-свежите цветя, доставени директно от Български производители или официалните вносители на територията на страната. Имаме стабилна мрежа от доставчици и това ни позволява да сме сигурни в качеството на всяко едно цвете.  Всеки стрък се преглежда внимателно от нас, третира се с най-добрите техники за максимална свежест и се поддържа в специални помещение. Целият процес на съхранение и обработка на отрязания цвят е нашето “ноу-хау” и е част от предимството ни пред конкурентите ни.

   Опитът ни е нашето предимство и Вашата сигурност!

   ГАРАНЦИЯ ЗА УНИКАЛЕН ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН 

   Името Top Flowers е изградено на основата от едни от най-добрите флористи. Нашите творци са пионери в областта на флоралния дизайн и от тях можете да бъдете очаровани всеки един път. Разполагаме с едни от най-добрите и креативни кадри, жадни за нови предизвикателства и нови творчески победи. Цветята за тях са страст, вдъхновение и начин на живот. Точно тези качества гарантират уникалността на нашите цветни предложения от свежи цветя. Гарантираме, че всеки един модел е абсолютно авторски, изработен от наши флористи!

    

    

    

  • Коментари
   • Яни 10 февруари 2018 22:10
    Ако имате въпроси ми звънете. Благодариа ви. Адрвсут е - Бургас ул. Васил левски 4в Давам ви още един момер ако има пр звънете. Мирослав +359897856449.
  • Коментари продукта
 • Newsletter