• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 (0) 884 829 368
    • Мечта в лилаво

     Пищен, цветен, свеж... това е едно изключително предложение с преобладаващи розови, лилави и зелени хризантеми ! Подарете "мечта в лилаво" на любим човек !

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Да
     ДОСТАВЯМЕ В  СОФИЯ  
     ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

     СТАНДАРТНА

     ЕКСПРЕСНА

      
     ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ В 60 см. Ш 45 см.
     АВТОР --- ---
     ФОТОГРАФ --- ---

      

      

     СЪДЪРЖАНИЕ НА БУКЕТА ЗАБЕЛЕЖКИ

     11 стръка хризантема

     Няколко стръкчета солидаго

     Естествена декорация

     Текстилно туши

     Амбалажна хартия с десен

     Доза лилаво настроение

     Възможни са замени на зеленините

     Възможни са замени на материалите

     Експресни поръчки на този букет са ВЪЗМОЖНИ

      

      

      

     ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗА, ЕФЕКТИВНА И ТОЧНА ДОСТАВКА

     Всички доставки на територията на гр. София се изпълняват от специално обучени куриери по стандартите ни за качество. Всички доставки на цветя за останалите населени места в България се аранжират, опаковат и изпращат само от наши служители, което гарантира за еднаквостта на качество, както в гр. София така и за всички останали населени места! А в наша помощ куриерите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС изпълняват самите доставки за останалите населени места!

     ГАРАНЦИЯ ЗА СВЕЖЕСТ НА ЦВЕТЯТА

     Ние от Top Flowers гордо стоим зад името си а опитът ни гарантира, че работим с най-свежите цветя, доставени директно от Български производители или официалните вносители на територията на страната. Имаме стабилна мрежа от доставчици и това ни позволява да сме сигурни в качеството на всяко едно цвете.  Всеки стрък се преглежда внимателно от нас, третира се с най-добрите техники за максимална свежест и се поддържа в специални помещение. Целият процес на съхранение и обработка на отрязания цвят е нашето “ноу-хау” и е част от предимството ни пред конкурентите ни.

     Опитът ни е нашето предимство и Вашата сигурност!

     ГАРАНЦИЯ ЗА УНИКАЛЕН ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН 

     Името Top Flowers е изградено на основата от едни от най-добрите флористи. Нашите творци са пионери в областта на флоралния дизайн и от тях можете да бъдете очаровани всеки един път. Разполагаме с едни от най-добрите и креативни кадри, жадни за нови предизвикателства и нови творчески победи. Цветята за тях са страст, вдъхновение и начин на живот. Точно тези качества гарантират уникалността на нашите цветни предложения от свежи цветя. Гарантираме, че всеки един модел е абсолютно авторски, изработен от наши флористи!

      

      

      

    • Коментари
     • Емилия Истилянова 18 декември 2018 23:16
    • Коментари продукта
   • Newsletter