0
Вход и Регистрация
Понеделник - Неделя 09:00 - 19:00 | 0884 829 368 | [email protected]

Цветя за всеки бизнес!

28/10/2022
Магдалена Дудова
Цветя за всеки бизнес!

Ползите от абонаментите за цветя

Има нещо очарователно и вълшебно в цветята. Те подобряват вида на пространството драстично, и то по невероятен начин.
Декорацията с цветя е подходяща при всеки повод и със сигурност няма как да сбъркате, ако решите да добавите цветен флорален акцент на Вашето събитие. Дори поставен малък букет цветя във ваза, придава страхотен чар на помещението.
Естетиката, която притежават цветята, винаги помага да внесете жизненост и енергия, а освен красотата която носят цветята, те запълват пространството и със сладък аромат!

КАК ЦВЕТЯТА ИГРАЯТ ГОЛЯМА РОЛЯ В частния бизнес и събитията

На първо място, цветята са чудесен начин да украсите Вашето събитие и да създадете собствена идентичност.
Техният размер, цвят, форма и по-специално подредбата и позиция, могат да зададат целия тон на Вашето събитие, а използването на сезонни цветя може да добави нотка свежест и да направи Вашето събитие много по-тематично.

Не е тайна, че цветята могат да повлияят изключително много и на емоциите. Те предизвикват чувства на щастие, настроение, радост и позитивизъм и могат също така да предизвикат спомени, като по този начин правят всяко събитие незабравимо!
Красивите и сложни флорални аранжименти са сигурен начин да накарате гостите си да се почувстват специални и истински оценени, тъй като показват усилията и мисълта, които сте вложили в създаването на уникален празник.

Това е инвестиция, която Ви свързва с Вашите клиенти, като често утроява възвръщаемостта, увеличава лоялността към марката и засилва маркетинга Ви.

Казано накратко:

Цветята са полезни за вас и вашия бизнес!

Дизайнът на хотелиерството се фокусира върху интериора на търговски помещения за обслужващи индустрии, които включват ресторанти, барове, клубове, казина, кафенета, pop-up събития или временни ресторанти, спа центрове и др.

Когато планирате важно събитие, свежите цветя винаги са в списъка с неща, които трябва да имате предивд.
Флоралните аранжименти оказват по-голямо влияние върху събитията в наши дни и са станали неразделна част от интериора, като допълват цялостното преживяване. Те са красив и семпъл декор, свързващ закритото и откритото по топъл и приветлив начин.
Цветята могат да направят грандиозно изявление и да допринесат за най-доброто от заобикалящата среда, особено ако събитието е в някаква зашеметяваща архитектурна обстановка като стар музей или съвременна нова сграда.
Освен емоцията, която цветята носят, в днешно време откриваме, че хората искат устойчив елемент - неща, които са естествени, свежи и сезонни.

Време е за действие!
Открийте как можем да подобрим изживяването във Вашия бизнес.

Ползите от използването на Флорист или абонамент за Вашето събитие

Важно е да знаете кои цветя и кои цветове отиват на различните поводи.
За целта може да се доверите на нашите професионални флористи, които могат да Ви дадат най-добрите идеи за цветна декорация на достъпна цена и също така да подредят съответното място с най-качествените цветя.

За всяко събитие различните цветни аранжировки имат различно значение.
Цветята не са само за сватби и не трябва да се пренебрегват или подценяват! И не само, че флоралните аранжировки ще направят смело изявление, но ще направят мястото да изглежда по-приветливо и ще добавят интерес към всяко пространство.

  • Цветята могат да се използват за подчертаване на тема

Цветята ще помогнат темата на Вашето събитие да изпъкне още повече.
Разбира се, профисионалният флорист ще Ви помогне да изберете различни цветове, които да отговарят на Вашата тема или бранд, но освен това, с негова помощ, ще бъдете една крачка напред, като ви информира за произхода и символите, които стоят зад конкретните цветя. Това може да послужи за добавяне на така необходимата кохезия към останалата част от декора на Вашето пространство.

  • Флористите ще направят препоръки в рамките на бюджета Ви

Придържането към бюджета Ви може да бъде трудно, когато дойде стане време за планиране на голямо събитие.
Всички притеснения свързани с планирането могат да се натрупат, като често оказват голямо влияние върху резултата от Вашия бюджет.
Трудно е да отидете да купите цветя, ако не сте сигурни какъв бюджет трябва да предвидите за даден облик.
С правилния флорист до Вас няма да се притеснявате, че ще похарчите повече от необходимото.
Като допълнително насърчаване да си наемете флорист е това, че той ще се увери цветята, които достигат до Вас да бъдат най-свежите, страхотни и дълготрайни.

ПОЛЗИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЦВЕТЯ В РЕСТОРАНТИТЕ

ПСИХОЛОГИЯ НА ЦВЕТОВЕТЕ
Избирайки композиции за ресторант, кафене или бар, е необходимо да се постигне хармонична комбинация от цветове и общ стил на презентиране.
Цветовете, които избирате за Вашите ресторантски маси, разбира се играят роля в цялостния декор.
Ярките и по-смели цветове създават по-голяма енергизираща атмосфера, докато белите и кремавите, съчетани с разнообразна зеленина, са хладни и успокояващи, което помага за отпускане преди вечеря.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА
Избирайки цветовата схема и създавайки дизайна, трябва да обърнете внимание на аромата на цветната композиция, който не трябва да бъде твърде остър, за да не прекъсва вкуса и аромата на сервираните ястия или напитки.
Най-успешният вариант е изборът на цветове с лек и фин аромат, който почти не се забелязва.

СИМВОЛИЗЪМ
Цветята са символ на национална култура. Например лотосът символизира духовното прераждане на човек.
Розата е олицетворение на земните радости и чувствените удоволствия. Божурът е цвете, символизиращо богатство и слава и великолепие, което се поднася с пожелания за благополучие и просперитет. Хризантема пък от своя страна е символ на общителност.
Правлно подбраните цветя могат да играят важна роля в заздравяването на връзката с концепцията на заведението.

ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА СПЕЦИАЛЕН ПОВОД
Използването на свежи цветя е незабавен начин да отбележите специален повод.
Дори ако някои обичайни комбинации изглеждат клиширани, като червени рози за Свети Валентин, Вашите гости ще оценят тази допълнителна мисъл, грижа и внимание към детайла. Но това съвсем не означава, че е нужно да се придържате към стандартните избори.
Нашият екип в Top-Flowers може да предложи някои модерни алтернативи, които също ще зададат правилното настроение!

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА
Малки стайни растения, които имат свойства за пречистване на въздуха ще оживят помещенията, ще създадат усещане за уют, а освен красотата която ще придадат на пространството, целият ресторант ще забележи ползата от допълнителен кислород и зеленина.

Значението на цветЯТА в хотелиерството

Невъзможно е да си представим модерен хотел без някакъв вид цветни аранжировки.
В хотелите цветята са широко използвани и това не е изненада.
Аранжировките с цветя имат способността да внесат личен щрих в иначе спокойната и безлична хотелска стая или фоайе.
Гостите ценят цветята заради свежестта, която внасят и ароматът, който носят.

Не е необходимо цветята да са запазени само за събития и специални поводи.
Цветята се използват за декориране на различни зони в хотелите като ресторантът, рецепцията, лоби зоната, стаите и т.н.
Те осигуряват приветлив вид и аромат на помещението.
Избират се различни видове аранжировки според зоната, повода и интериора.
В почти всички добри хотели можете да видите големи аранжировки във фоайетата, докато средните кръгли аранжименти често се излагат на рецепцията и на масите за кафе в салоните. В ресторантите обикновено се декорира с вази с цветя на всяка маса.

Какъвто и да е поводът или зоната, цветната украса в хотелите винаги е център на привличане на внимание!

Ако сте мениджър на хотел или работите в маркетинг отдел за такъв бизнес, ние от Top-Flowers лично Ви каним за прекрасното сътрудничество.
Разполагаме с обширни колекции цветя, а нашите опитни флористи ще се погрижат Вашите хотелски цветни аранжировки да са уникални и да се открояват сред всички останали.
Свържете се с нас сега за най-добрата корпоративна оферта!

Корпоративни цветя

Корпоративните цветя се доставят на работното място и се излагат на рецепцията, общите работни пространства или заседателните зали.
Растенията не само внасят елегантност и класа във Вашето събитие, но също така комфорт и професионализъм в залата. Качествените корпоративни цветя могат да превърнат всяко скучно пространство в оживена и приятна среда.

ПОДОБРЯВА ВАШАТА МАРКА
Едно от най-добрите неща при цветарските услуги е, че можете да правите корпоративни поръчки.
Висококачествените цветя са ключът към извисяването на Вашето корпоративно събитие, а когато работите с реномиран флорист, ще се уверите, че получавате правилно аранжираните цветя според типът на събитието или срещата.

Цветята лесно се смесват с други цветове и предмети, което улеснява подчертаването на Вашия бранд.
Можете да поставите цветята на масите за гости по време на обяд, върху мебелите, или до служебните табели.
Хората ще забележат как се смесват цветовете, стилът и елегантността, свързани със събитието.

ПЪРВИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ СА ВАЖНИ
Топлото посрещане и положителното първо впечатление пряко влияят на Вашия бизнес и на това как Вашата компания се отличава от конкурентите Ви.
Смяната на цветята на рецепцията веднага щом започнат да увяхват показва, че държите на репутацията си и сте добри бизнесмени.
Можете да декорирате различни части от Вашия офис, за да създадете положително първо впечатление на Вашите клиенти и бизнес партньори.
Цветята в конферентната или заседателната зала добавят цвят и живот към иначе празното пространството.

ПОВИШАВАТ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА
Наличието на корпоративни цветя в офиса и на работните места, помага за повишаване на производителността на служителите. Техните приятни релаксиращи аромати помагат да работите по-добре.
Добавянето на няколко растения на работното място може да подобри енергията и производителността на служителите.

ПОДАРЪЦИ ЗА КЛИЕНТИ И ЕКИП
Можете да изпратите цветя на Вашите клиенти или екипи по различни поводи.
Цветята са идеалните подаръци за членове на екипа, за рождени дни на служители, клиенти или важни партньори.
Това показва, че се грижите за връзката си с тях.

РОЛЯТА НА ЦВЕТЯТА В СПА ЦЕНТРОВЕТЕ

Когато гостите влязат в СПА център, те иска да оставят тревогите си пред вратата и да им създаде спокойно пространство, където да се отпуснат и да си починат.
Въпреки че хромотерапията, ароматерапията и музиката със сигурност помогнат за това, цветята са често пренебрегван елемент, който може да успокои гостите, когато влязат в спа центъра.
Истината е, че няма нищо подобно на аромата, вида и усещането на букет от естествени цветя.
Науката е доказала, че включването на истински цветя осигурява емоционални ползи, като повишаване на щастието и намаляване на безпокойството, което съответно е най-важната цел за постигне при спа услугите.

Доказано е, че цветя като лавандула са най-доброто лекарство за объркани и разбити души, а омагьосващият аромат помага на хората да забравят своите агонии, депресии, напрежение и тревоги.
Следователно това може да бъде идеалният аромат за спа център, който хората често посещават, за да се отпуснат и да избягат от ежедневните работни графици и други грижи.

Защо Вашият бизнес се нуждае от абонамент за цветя

Да имаш успешен бизнес не е лесно в днешно време, а предоставянето на страхотен продукт или услуга е само началото. Освен че имате какво да предложите, Вие също трябва да управлявате ефективна операция и ефективно да се рекламирате, така че потенциалните клиенти да бъдат привлечени от Вашата компания.
На конкурентните пазари малките разлики могат да разделят успешните бизнеси от тези, които не успяват да направят фурор, дори когато са фундаментално здрави.
Вярвате или не, наличието на цветя в офиса Ви може да бъде един от онези дребни детайли, които помагат на Вашата компания и бизнес да има предимство.

Екипът ни в Top-Flowers е тук за да гарантира, че следващото празненство или корпоративно мероприетие, ще бъде много по-специално с добавянето на цветни услуги.
Като един от водещите флористи в София и странта, ние сме щастливи да донесем сезонни цветни аранжировки, букети, сватбени цветя и всякакви други видове специални цветя, с които да декорирате Вашето пространство.
Ние сме готови да отговорим на всички въпроси, които може да възникнат докато планирате всеки един детайл от предстоящото събитие.
Свържете се с нашия екип днес за повече информация как можем да Ви помогнем да направите Вашият бизнес или специално събитие много по-запомнящо се, със страхотни свежи цветя!

magnifier