0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]
SALE 4%

Бонсай | Японски Клен (Acer) XL

Original price was: 312.00 лв..Current price is: 298.00 лв..

Налични са само 2

Безплатна доставка над 70 лв.
Доставка до 3 часа в София
Доставка в страната още утре с Еконт
Удобни методи за плащане
  • 1 бр. Бонсай | Японски Клен (Acer)
  • 1 бр. Керамичкна кашпа
Размери 35 × 65 см

Изберете и поръчайте впечатляващ Бонсай Японски клен (Acer) онлайн с доставка до вашия дом. Този прекрасен миниатюрен клен ще внесе елегантност и хармония във всяко пространство. Със своите изящни листа и характерната японска естетика, Бонсай Японски клен привлича вниманието и предизвиква възхищение.

Изложение: Бонсай Японски клен предпочита светлина, но не прекомерно слънчево излагане, особено през горещите летни месеци. Растението може да се отглежда както на закрито, така и на открито, но трябва да се защитава от прекомерни ветрове и студ.

Поливане: Бонсай Японски клен има нужда от редовно поливане, като почвата трябва да се поддържа влажна, но не пренаситена с вода. Важно е да се избягва прекомерното изсушаване на почвата, но и прекалено намокряне може да доведе до проблеми с корените. Проверявайте влажността на почвата и поливайте, когато горният слой изглежда сух.

Пресаждане: Бонсай Японски клен се пресажда на всеки две години, което помага за развитието на кореновата система и подмладяването на растението. Пресаждането трябва да се извършва през пролетта, преди активния растеж да започне. При пресаждането трябва да се подрязват корените и да се замени част от почвата.

Торене: Бонсай Японски клен се тори през пролетта и лятото със специални торове за кленови растения или такъв за листно декоративни растения. Торът помага за поддържане на здрави листа и балансиран растеж. Важно е да се спазват указанията за дозиране на тора и да не се прекалява, за да се избегнат проблеми с корените и изгаряне на листата.

Вредители: Бонсай Японски клен е податлив на някои вредители и болести, които трябва да се наблюдават и се предприемат мерки за контрол. Някои от честите вредители включват листни въшки, паяци и късокрилици. За да се предотвратят или се справят с тези проблеми, е важно да се извършва редовна проверка на растението и да се прилагат подходящи инсектициди или мерки за контрол на вредителите.

В заключение, отглеждането на Бонсай Японски клен е чудесно хоби, което ще ви донесе радост и удовлетворение. Със своите изящни листа и изключителна красота, този миниатюрен клен е идеално допълнение към вашия интериор или градина. Поръчайте онлайн Бонсай Японски клен сега и се насладете на красотата и елегантността, които той ще донесе във вашето пространство. Нашата удобна доставка ще ви донесе растението директно до вашия дом в София, за да можете да се насладите на неговата присъствие.

Също може да Ви хареса

Свързани продукти

magnifier