0
Вход и Регистрация
0884 829 368 | Понеделник - Неделя 09:00 - 20:00 | [email protected]

Калатея (Орбифолия)

от: 35.00 лв.

Безплатна доставка над 70 лв.
Доставка до 3 часа в София
Доставка в страната още утре с Еконт
Удобни методи за плащане

1 бр. Калатея Орбифолия
От менюто имате избор дали растението да бъде само с транспортна саксия, с подаръчна опаковка или с керамична кашпа и опаковка.

Размери 50 × 40 см
Опаковка

Транспортна саксия, Подаръчна опаковка, Керамична кашпа и опаковка

Калатея (Орбифолия) е едно от най-изящните и популярни декоративни растения, известно със своите изящни листа с характерни мотиви и цветове. Това растение не само добавя естетика и живот в интериора, но и притежава редица полезни свойства.

Отглеждането на Калатея (Орбифолия) изисква умерено ниво на осветление, като се предпочита разсеяна светлина, без директна слънчева светлина. Растението се нуждае от влажна почва и влажна атмосфера, затова редовно поливане и поддържане на влажност около него са от съществено значение.

Сред свойствата на Калатея (Орбифолия) се отличава нейната способност да почиства въздуха от токсини и да подобрява качеството му. Освен това, растението е известно със своите успокояващи ефекти, което го прави идеално за поставяне в спалнята или работното пространство.

Съчетавайки красота и функционалност, Калатея (Орбифолия) е перфектното растение за всяко домакинство или офисно пространство, което цени естетиката и здравословните предимства на растенията.

Също може да Ви хареса

Свързани продукти

magnifier