• + 359 (0) 884 829 368
  • Rainbow

   Пъстър, богат и ароматен букет ! В това малко бижу сме съчетали всички цветове на дъгата и въпреки това не губи своя чар и изглежда стилен и чаровен !

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Да
   ДОСТАВЯМЕ В  СОФИЯ  
   ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

   СТАНДАРТНА

   ЕКСПРЕСНА

    
   ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ В 60 см. Ш 40 см.
   АВТОР Райна Банова
   ---
   ФОТОГРАФ --- ---

   75 лв.
   72 лв.
   Спестявате: 3 лв. (-4%)
   -4%

    

    

   СЪДЪРЖАНИЕ НА БУКЕТА ЗАБЕЛЕЖКИ

    

    5 бр. рози
    3 клончета мини роза
    Зеленини според сезона
    Опаковка от естествен кокос
    Други текстилни материали

    

   Възможни са замени на зеленините

   Възможни са замени на материалите

   Експресни поръчки на този букет са ВЪЗМОЖНИ

    

    

    

   ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗА, ЕФЕКТИВНА И ТОЧНА ДОСТАВКА

   Всички доставки на територията на гр. София се изпълняват от специално обучени куриери по стандартите ни за качество. Всички доставки на цветя за останалите населени места в България се аранжират, опаковат и изпращат само от наши служители, което гарантира за еднаквостта на качество, както в гр. София така и за всички останали населени места! А в наша помощ куриерите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС изпълняват самите доставки за останалите населени места!

   ГАРАНЦИЯ ЗА СВЕЖЕСТ НА ЦВЕТЯТА

   Ние от Top Flowers гордо стоим зад името си а опитът ни гарантира, че работим с най-свежите цветя, доставени директно от Български производители или официалните вносители на територията на страната. Имаме стабилна мрежа от доставчици и това ни позволява да сме сигурни в качеството на всяко едно цвете.  Всеки стрък се преглежда внимателно от нас, третира се с най-добрите техники за максимална свежест и се поддържа в специални помещение. Целият процес на съхранение и обработка на отрязания цвят е нашето “ноу-хау” и е част от предимството ни пред конкурентите ни.

   Опитът ни е нашето предимство и Вашата сигурност!

   ГАРАНЦИЯ ЗА УНИКАЛЕН ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН 

   Името Top Flowers е изградено на основата от едни от най-добрите флористи. Нашите творци са пионери в областта на флоралния дизайн и от тях можете да бъдете очаровани всеки един път. Разполагаме с едни от най-добрите и креативни кадри, жадни за нови предизвикателства и нови творчески победи. Цветята за тях са страст, вдъхновение и начин на живот. Точно тези качества гарантират уникалността на нашите цветни предложения от свежи цветя. Гарантираме, че всеки един модел е абсолютно авторски, изработен от наши флористи!

    

    

    

  • Коментари
   • Лидия Милева 11 декември 2017 17:28
    Букета беше разкошен,изненадата много приятна !Помогнахте ми да зарадвам сестричката ми!Хиляди благодарности на целия екип на фирма"Top flowers"!Точни,изключително коректни( поръчах онлайн,и без да съм разбрала съм поръчала и платила два пъти и ми въстановиха парите за едната) с една дума страхотни!Благодаря Ви,че зарадвахте сестра ми!Благодаря,че радвате хората и им доставяте такива хубави емоции!Радвам се,че ви има!Живи и здрави и продължавайте в същия дух! С уважение:Лидия
   • Вирджиния 06 септември 2018 13:34
    Чудесно обслужване, доверявам ви се не за първи път! :)
  • Коментари продукта
 • Newsletter