• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 (0) 884 829 368
    • Програма "Лоялен клиент"

     Първата по рода си програма, за клиенти на Top Flowers®

     Здравейте!

      

     Вие сте на тази страница, защото сте се поинтересували за нашите специални програми и предложения за лоялни клиенти.

      

     Целта на тази програма е да се спести попълването на данни, чуденето коя платежна система да използвате и колебанието дали поръчката ще премине успешно или и този път ще прекъсне интернета... Ние пък решихме да Ви дадем и отстъпка за Вашата предвидливост и лоялност!

      

     Когато сте "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ" Вие ще можете с едно бързо обаждане, e-mail или дори SMS да направитге поръчката си... просто ни изпращате адрес, име на получател и какво сте си харесали и ние действаме!

     Бързо е и супер лесно :)

      

      

     Тук ще намерите подробна информация за нашата програма "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ" а и това е формуляра, който трябва да подпишете за да се включите в програмата... максимално опростен и ясен! Без излишни и безкрайно дълги обяснения.

      

      

     УСЛОВИЯ ПО ПРОГРАМА “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

      

     -          Клиентът депозира/предоставя при/на продавача по предварително уговорен начин сума за бъдещи поръчки като в зависимост от размера на предоставената сума, клиентът ще има възможност да се възползва от предоставените по-долу ценови отстъпки на предлаганите от продавача стоки. 

     -          Остъпките са както следва:

     ·         Суми от 50,00 лв. до 200,00 лв. 10% от сумата

     ·         Суми от 200,00 до 400,00 лв. + 14% от сумата

     ·         Суми от 400,00 до 1 000,00 лв. + 18% от сумата

     -          Поръчките направени от “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” се ползват с времево предимство пред стандартните поръчки 

     -          “ЛОЯЛНИТЕ КЛИЕНТИ” нямат възможност да комбинират текущата си отстъпка с други отстъпки или ваучери

     -          “ЛОЯЛНИТЕ КЛИЕНТИ” могат да бъдат само физически лица 

      -  От депозираната сума за бъдещи поръчки Продавачът прихваща стойността на направените  в последствие поръчки на съответния клиент по програмата, след направената ценова отстъпка, до изчерпването на предварително предоставената от клиента сума.

     -  В случай, че депозираната сума не бъде оползотворена в 90 дневен срок и не бъде потърсена, остатъка от депозита остава в полза на Top Flowers® /ТФ Груп ЕООД

     - “ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” може да се стане, само ако е налице завършена поръчка.  Програмата не е възможна за нови клиенти без изпълнена поръчка вwww.top-flowers.com или от физическите ни магазини.

     -  Предоставените предварително от клиента суми ще се използват само и единствено за бъдещи поръчки на съответния клиент на програмата. 

     -   В случай на отказ от бюджета, но е налице частичното му използване, на клиента се възстановява остатъка от сумата без да се добавят горе споменатите процентни облаги.

     - В случай на отказ от бюджета и не е налице използването му, на клиента се възстановява цялата депозирана сума без процентния добавък

     С подписването на този формуляр, се съгласявате с общите ни условия публикувани на интернет адрес www.top-flowers.com/Общи-условия и упоменатите условия в този формуляр

      

     Име:                                                                                                                  Подпис:

      

     Дата:                                                                                                                  Място:

      

      

      Е, скъпи клиенти и приятели ако нашето предложение Ви допада, не се колебайте да се включите в нашата програма!

     Това можете да направите, като ни посетите на адрес: гр. София, бул. Васил Левски №112 за да оформим формуляра... не се притеснявайте, няма да Ви отнеме повече от 5 минути :)

     И все пак ако Ви се струва много разкарването, няма проблем да Ви посети и наш куриер на посочен от Вас адрес напълно безплатно !

      Ако нещо не Ви е ясно то винаги можете да ни потърсите и на тел. +359 (0) 884 829 368 

      

      

   • Newsletter