• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 (0) 884 829 368
    • Букет от 31 лалета | Разноцветни

     Поръчайте си уникално и забавно, пъстро и цветно пролетно настроение !

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Да
     ДОСТАВЯМЕ В  СОФИЯ ЦЯЛАТА СТРАНА
     ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

     СТАНДАРТНА

     ЕКСПРЕСНА

     СЛЕДВАЩ РАБОТЕН ДЕН
     ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ В 40 см.  Ш 30 см.
     АВТОР --- ---
     ФОТОГРАФ --- ---

     -8%
     ПРОМОЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ
     Цена на комплекта
     130.50 лв.
     115 лв.
     Купи комплекта Купи на лизинг

      Шарени лаленца, къде са се скрили... Тук са! Само при нас може да поръчате уникален, лъчезарен букет от цветни лаленца. Създаден, за да носи много положителни емоции. Специален също толкова, колкото са специални и любимите ви хора. Готов да разнообрази сивото ежедневие, да усмихне и най-мрачния ден. Подходящи за събуждане на пролетното настроение ;)

      

      

     СЪДЪРЖАНИЕ НА БУКЕТА ЗАБЕЛЕЖКИ

     31 разноцветни лалета

     - Опаковка от естествени материали според наличностите

     Възможни са замени на материалите

     Експресни поръчки на този букет са ВЪЗМОЖНИ

      

      

      

      

      

      ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗА, ЕФЕКТИВНА И ТОЧНА ДОСТАВКА 

     Всички доставки на територията на гр. София се изпълняват от специално обучени куриери по стандартите ни за качество. Всички доставки на цветя за останалите населени места в България се аранжират, опаковат и изпращат само от наши служители, което гарантира за еднаквостта на качество, както в гр. София така и за всички останали населени места! А в наша помощ куриерите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС изпълняват самите доставки за останалите населени места!

     ГАРАНЦИЯ ЗА СВЕЖЕСТ НА ЦВЕТЯТА

     Ние от Top Flowers гордо стоим зад името си а опитът ни гарантира, че работим с най-свежите цветя, доставени директно от Български производители или официалните вносители на територията на страната. Имаме стабилна мрежа от доставчици и това ни позволява да сме сигурни в качеството на всяко едно цвете.  Всеки стрък се преглежда внимателно от нас, третира се с най-добрите техники за максимална свежест и се поддържа в специални помещение. Целият процес на съхранение и обработка на отрязания цвят е нашето “ноу-хау” и е част от предимството ни пред конкурентите ни.

     Опитът ни е нашето предимство и Вашата сигурност!

     ГАРАНЦИЯ ЗА УНИКАЛЕН ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН 

     Името Top Flowers е изградено на основата от едни от най-добрите флористи. Нашите творци са пионери в областта на флоралния дизайн и от тях можете да бъдете очаровани всеки един път. Разполагаме с едни от най-добрите и креативни кадри, жадни за нови предизвикателства и нови творчески победи. Цветята за тях са страст, вдъхновение и начин на живот. Точно тези качества гарантират уникалността на нашите цветни предложения от свежи цветя. Гарантираме, че всеки един модел е абсолютно авторски, изработен от наши флористи!

      

      

      

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter