• 0884 829 368
  • Да се срещнем ?

   Изберете посланието си, а доставката на цветята оставете на нас! Аранжировка в преобладаваща розова и цикламена гама, небрежно аранжирана в дървен плетен съд със свежи цветя!

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Да
   ДОСТАВЯМЕ В  СОФИЯ   ЦЯЛАТА СТРАНА   
   ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

   СТАНДАРТНА

      СЛЕДВАЩ РАБОТЕН ДЕН  
   ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ В 18 см.   Ш 35 см.  
   АВТОР Райна   Банова  
   ФОТОГРАФ Любомир  

   Каменов

    

    

   СЪДЪРЖАНИЕ НА АРАНЖИРОВКАТА ЗАБЕЛЕЖКИ

   6 рози

   2 клончета мини рози

   8 цвята от орхидея цимбидиум

   11 цветни карамфила

   Дървена плетена основа във формата на сърце

   Пиафлора Oasis MaxLife за максимална свежест

   Естевтвени декорации и мъх

   Възможни са замени на зеленините и материалите

   Възможни са замени в цветовата гама

   Експресни поръчки на тази аранжировка са НЕВЪЗМОЖНИ

    

    

   ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗА, ЕФЕКТИВНА И ТОЧНА ДОСТАВКА

   Всички доставки на територията на гр. София се изпълняват от специално обучени куриери по стандартите ни за качество. Всички доставки на цветя за останалите населени места в България се аранжират, опаковат и изпращат само от наши служители, което гарантира за еднаквостта на качество, както в гр. София така и за всички останали населени места! А в наша помощ куриерите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС изпълняват самите доставки за останалите населени места!

   ГАРАНЦИЯ ЗА СВЕЖЕСТ НА ЦВЕТЯТА

   Ние от Top Flowers гордо стоим зад името си а опитът ни гарантира, че работим с най-свежите цветя, доставени директно от Български производители или официалните вносители на територията на страната. Имаме стабилна мрежа от доставчици и това ни позволява да сме сигурни в качеството на всяко едно цвете.  Всеки стрък се преглежда внимателно от нас, третира се с най-добрите техники за максимална свежест и се поддържа в специални помещение. Целият процес на съхранение и обработка на отрязания цвят е нашето “ноу-хау” и е част от предимството ни пред конкурентите ни.

   Опитът ни е нашето предимство и Вашата сигурност!

   ГАРАНЦИЯ ЗА УНИКАЛЕН ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН 

   Името Top Flowers е изградено на основата от едни от най-добрите флористи. Нашите творци са пионери в областта на флоралния дизайн и от тях можете да бъдете очаровани всеки един път. Разполагаме с едни от най-добрите и креативни кадри, жадни за нови предизвикателства и нови творчески победи. Цветята за тях са страст, вдъхновение и начин на живот. Точно тези качества гарантират уникалността на нашите цветни предложения от свежи цветя. Гарантираме, че всеки един модел е абсолютно авторски, изработен от наши флористи!

    

    

    

  • Коментари
   Няма открити резултати
  • Коментари продукта
 • Newsletter