• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 (0) 884 829 368
    • За нас

     Нашата кратка история

      

     Нашата Компания     Началото винаги е трудно, но благодарение на добре организирания ни екип и подкрепата на приятели, партньори и най-вече семействата ни продължаваме да налагаме стандартите ни. Вече повече от четири години творим и радваме Вас и близките Ви хора, защото за нас това е най-важното. За това време успяхме да спечелим доверието и уважението на хиляди доволни клиенти, да изградим стабилна мрежа от партньори, да предложим нестандартни предложения и артикули, цените ни да бъдат достъпни за всички и да обръщаме специално внимание на Вас - нашите клиенти така, че да се чувствате винаги добре дошли при нас и да бъдете нещо повече от клиент!

     С радост можем да се похвалим с успешно реализирани проекти! Най-важният до момента е онлайн система за пазаруване www.top-flowers.com Готвим още много интересни предложения, следете развитието ни... а ние ще се радваме да бъдете и част от него !     Екипът ни     Екипът ни се състои от млади и предприемчиви хора, готови да се справят във всяка ситуация с усмивка. За нас най-важното е вие - нашите клиенти и приятели, да се почувствате специални и да забравите за негативите в ежедневието. С повишаването на интереса Ви към нас ние приемаме постоянно нови членове в нашето семейство. Специални благодарности на основните виновници за тази цветна приказка и всички приятели, колеги, клиенти и семействата ни които продължават да ни дават подкрепата си:     Управител:

     Любомир Каменов     Главен Аранжор:

     Райна Банова

      

     Аранжори:

     Теодора Райкова

     Елисавета Екпо

      

     Логистика и доставки:

     Станислава Аврамова

      

     Фотограф:

     Райна Банова

     Станислава Илиева


     Офис асистент:

      Станислава Ииева

      


     Нашите цели     Още в началото, когато Магазин за цветя и подаръци Top Flowers отвори врати, ние поставихме нашите цели и начини за постигането им. Те бяха и ще продължават да бъдат основата на Top Flowers ... а основите поставени до тук са и гръбнакът на ТФ Груп ЕООД и всички нови проекти!


     Да станем едно от най-достъпните места за даряване на цветни усмивки!
     Да Ви радваме постоянно с разнообразието на природата!
     Да имаме най-свежите идеи за да радвате своите близки и най-важни хора за Вас чрез нас!
     Да Ви предоставим най-достъпните цени с най-доброто качество!
     Да обърнем специално внимание на Вас за да се чувствате отлично при нас!
     Да бъдем гъвкави и адаптивни за да предоставим най-доброто, от което имате нужда!     С уважение: Екипът на Top Flowers

      

     Още за - Top Flowers - цветарски магазин в София

      

   • Newsletter